Ljubljana, Šiška

Stanovanje 5-sobno

  • Površina

    220 m²

PS1599245999922AB

prodaja

Cena

1.150.000,00 €

Opis nepremičnine

Petsobno luksuzno »penthouse« stanovanje – neopremljeno

V novejšem objektu zgrajenem l. 2018 nasproti parka Tivoli,  prodamo nadstandardno luksuzno dupleks stanovanje, ki ima odprt tloris in veliko terasnih površin. Stanovanje v dveh etažah je moderno zasnovano in omogoča izredno funkcionalnost uporabe. Steklene panoramske stene ter čudoviti terasi, ki obdajata celotno stanovanje, omogočata lep razgled na vse strani.

Površina
Stanovanje obsega neto 220 m2 bivalne površine, 274 m2 dveh odprtih in nadkritih teras ter shrambo velikosti 18,70 m2.

Parkirno mesto
V kletni etaži sta 2 večji parkirni mesti z električnimi priključki.

Razporeditev  prostorov

Prvo etažo sestavljajo: prostorna predsoba, ki se nadaljuje proti kuhinji z jedilnico in dnevnim prostorom.V tej etaži je še dnevni Wc. Bivalni prostor je na eni strani obdan s panoramskimi steklenimi površinami, ki jih je možno odpreti in povezati z zunanjo teraso. Teraso, ki je prekrita z lesom je možno obdat z zelenjem in narediti letno kuhinjo.  

Druga etaža: obsega tri sobe, katere imajo vsako svojo  kopalnico z Wc-jem. Obsega tudi delovni kabinet in utitlity in prostoren hodnik..

Strešna terasa Na z lesom tlakovano teraso se povzpemo iz druge etaže po stopnicah in pridemo v zastekljen predprostor kjer je možno postaviti sedežno garnituro.  

Oprema
Stanovanje je potrebno opremiti.

Lokacija
Stanovanje se nahaja nasproti parka Tivoli ter v bližine centra Ljubljane . V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (bližina trgovine, LPP, šole, vrtca, banke, itd).

Dodatno: ponudbeni pogoj prodajalca: Kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti

Vabljeni na ogled!

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Spodnja Šiška
vrsta objekta: stanovanje
tip: petsobno
Stanje: originalno
Velikost: 220,00 m²
Parcela: 274,00 m²
Leto izgradnje: 2018
Šifra oglasa: PS1599245999922AB
Aline Belinger

Aline Belinger