Posavje, Brežice

Hiša samostojna

  • Površina

    336 m²

PH1599245999965AB

prodaja

Cena

387.000,00 €

Opis nepremičnine

Nadstandardna hiša 336 m2, (K+P+1), na parceli v velikosti 16.496
Na Bizeljskem prodamo nadstandardno samostojno hišo, ki se nahaja na izredno veliki, sončni in mirni parceli. Hiša  je bila zgrajena leta 2006. Je izredno svetla, lepo vzdrževana in grajena z visokokakovostnimi materiali. Dostop do hiše je po asfaltni cesti.

Parcela nudi veliko možnost za domače živali, rekreacijo in maksimalno udobno bivanje. Možna izdelava lastnega ribnika oziroma druge vodne površine ali igrišča.
Zemljišče je primerno za vse tiste, ki si želijo v objemu narave ustvariti lepo, mirno in kvalitetno zdravo življene.


Hiša v treh etažah:


V pritličju se nahajajo: velik, odprt, svetel dnevno bivalni del, ki obsega dnevno sobo s kaminom, veliko jedilnico, ter kuhinjo z izhodom na  zunanjo teraso, ki ima pogled na osončen travnik ter gozd. V pritličju se še nahaja soba za goste in kopalnica s kadjo, hodnik in veliko polkrožno stopnišče, ki vas pripelje v prvo nadstropje

Nadstropje obsega pisarno z dodatno dnevno sobo. Poleg so še tri svetle spalnice z pogledom na sončni travnik s sadovnjakom in gozd. Garderobna soba in veliko kopalnico s finsko sauno in jakuzijem, tušem, bidejem in wcjem in z dvojnim umivalnikom.


V kleti se nahajajo velika soba za druženje s šankom in veliko hrastovo mizo za več 10 ljudi, vinsko klet, delavnico, kurilnica, shramba in veliko garažo za tri vozila.

Oprema in gradnja

Kompletna oprema  je narejena po meri. Streha z modularno opeko ( kakovostna kritina iz naravne gline-bobrovec ), ter armirano betonsko ploščo s horizontalnimi in vertikalnimi vezmi, zidovi so izolirani s 17 cm EPS izolacijo. Tla v predprostoru, kuhinji in kopalnicah so keramične in marmorne ploščice, tla v sobah so izdelana iz parketa. Stopnice, ki vodijo v mansardo so hrastove s kovano ograjo. Po stenah pa je delno benkovački kamen za dekor.

Lokacija in infrastruktura
Objekt se nahaja 15 min do Brežic, 40 min do Celja, 25 min do Zagreba, 60 min do Ljubljane. V neposredni bližini so večja zdravilišča, kot: terme Olimje, Podčetrtek, Rogaška Slatina, Tuheljske toplice, Krapinske toplice, terme Čatež, terme Paradiso.
Grad Mokrice za vse ljubitelje golfa, Grad Bizeljsko, Grad Brežice, Grad Sevnica, Grad Rajhenburg, Grad Kostanjevica ob Krki, Grad Raka, Grad Pišece, Grad Podsreda.
Poleg gradov, ki so v neposredni bližini so vinogradniška področja, Svete gore, Kozjanski park in še mnogi lepi turistični kraji.
Na Bizeljskem se nahajajo, šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, pošta, trgovina, bife, gostišče, Petrol pumpa, slaščičarna.

Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je centralno na olje.

Vpisano v ZK.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Posavje Brežice Bizeljsko
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 336,00 m²
Parcela: 16.496,00 m²
Leto izgradnje: 2006
Šifra oglasa: PH1599245999965AB
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Aline Belinger

Aline Belinger