Osrednjeslovenska, Brezovica

Hiša samostojna

  • Površina

    250 m²

PH1599245999993AB

prodaja

Cena

450.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša v dveh etažah (P+N)

Na mirni lokaciji prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 2005. Poleg prostornosti odlikuje hišo tudi lepo urejen vrt.  Nahaja se v mirni ulici tik ob zelenem pasu, stran od mestnega vrveža in glavne ceste. Stoji blizu vse infrastrukture in 12 min. z avtom do Ljubljane, mimo Gmajnic, v času največje prometne ure. Zasnovana je tako, da nudi najbolj udobno in kvalitetno bivanje. Velika panoramska okna omogočajo obilo sonca in svetlobe, visoki prostori pa arhitekturno kar najboljšo funkcionalnost. Vsi vhodi v sobe so iz hodnika, sobe pa imajo izhod na terase ali na pokrite balkone (50m2).

Površina hiše / zemljišča

  • Hiša obsega dve etaži v skupni bruto izmeri 250 m2 oz. ima 190 m2 bivalne površine.
  • Zemljišče v velikosti 419 m2 zajema del pred hišo, kjer je možno parkiranje več avtomobilov, del pod hišo in vrt okoli hiše.

Razporeditev in lega

  • Pritličje obsega;  prostor s posebnim vhodom iz ulice, kjer je toplotna črpalka, manjšo klet, wc ter kopalnico s tuš kabino, sobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo v enem ter z izhodom na vrt. Jedilnica je obrnjena na Z ter dnevna soba na J in obe imata izhoda na čudoviti terasi iz granita
  • Nadstropje obsega  družabni prostor ter kopalnico s tuš kabino in kadjo, ter  tri spalnice z izhodom na balkon.. 

Oprema in prenova

Hiša je nadstandardno zgrajena; talna obloga je hrastov parket, v dnevni afriški hrast, drugje  keramika in marmor. Vsa okna in vrata krasijo špalete. Vhod pa krasita dva okrasna stebra. Dva Schidel dimnika omogočata možnost kamina. Strešna kritina je Bramac.

Parkiranje
Parkirišče za vsaj 4 avtomobile.

Lokacija in infrastruktura
V bližini se nahajajo: vrtec, Zdravstveni dom, lekarna, trgovine, avtobusna postaja LPP 6b. Do 1 km šola in 2km železniška postaja na Brezovici ali Notranjih goricah. Obvoznica je oddaljena cca. 3 km. V obdobju 2 let načrtovana železniška postaja v Vnanjih goricah.

Priključki in ogrevanje
Vsi komunalni vodi so v zemlji, elektrika, voda, priključek za zemeljski plin je na hiši, hitri internet –optika, vakumska kanalizacija, ulična razsvetljava, asfalt. Ogrevanje preko toplotne črpalke -nizki stroški.

Dodatno
Vpisano v ZK.  Pogoj za sklenitev prodajne pogodbe: kupec plača 2% DPN (davek na promet nepremičnin)

Vabljeni na ogled!

Za ogled se naročite na termin: aline@ab-nepremicnine.si

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Brezovica Vnanje Gorice
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 250,00 m²
Parcela: 419,00 m²
Leto izgradnje: 2005
Šifra oglasa: PH1599245999993AB
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Aline Belinger

Aline Belinger