Gorenjska, Bled

Hiša samostojna

  • Površina

    252 m²

PH1599245999953AB

prodaja

Cena

590.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša 252 m2, zgrajena l. 1950,  prenovljena l. 2021, 935 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 590.000,00 EUR

Na Bledu na lepi sončni lokaciji, le 10 minut hoje do jezera, s pogledi na Triglav, Stol, Blejski grad in smučišče Straža prodamo v celoti prenovljeno družinsko hišo. Hiša ponuja udobno bivanje v treh etažah in mirno uživanje v zelenem, lepo urejenem vrtu. 

V visokem pritličju so na voljo v povezanem prostoru prostorna kuhinja, jedilnica in dnevna soba z izhodom na teraso, ki vodi na vrt. Lično urejen je še toaletni prostor s shrambo za oblačila.

V nadstropju se nahajajo: prostorna spalnica z balkonom ter dve otroški sobi z izhodom na balkon ter dve kopalnici (prva s kadjo in druga s tušem).

V polkleti, ki je bivalna, je poskrbljeno za: kuhinjski del s pralnim in sušilnim strojem, soba za shranjevanje, v katerem je trenutno savna ter velik osrednji prostor, ki trenutno služi kot delovna soba, iz katere vodi izhod na vrt.

Visoko podstrešje omogoča izgradnjo še enega bivalnega nadstropja.

Oprema in prenova
Hiša je opremljena s pohištvom višjega kakovostnega razreda, ki je bilo izdelano po meri in skrbno načrtovano z željo po dobrem izkoristku prostora. Estetika notranje opreme vzbuja pridih klasično – modernega sloga. Ogrevanje je centralno, na mestni plin (peč Vaillant). V dnevni sobi je možnost dodatnega ogrevanja na kamin Monte Grapa – peč z izpuhom toplega zraka, ki je razpeljan po celi hiši.

l.2021 sta bili na novo narejeni izolativna fasada (Baumit) ter nova streha Tondach (33 let garancije) ter dimnik.  L. 2010 je bila na hiši narejena kompletna hidroizolacija kleti, vgrajeni novi podi (parket po celi hiši), nova okna, vrata, radiatorji, vse vodovodne in elektro inštalacije ter alarmni sistem.

Parkirno mesto  
V garaži, ki se nahaja poleg hiše je prostor za eno vozilo. Zunaj je možno parkiranje za tri vozila. 

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine, ki si želijo bivati v mirnem sožitju z naravo. V pičlih 10 minutah hoje pridemo do jezera, osnovne šole, vrtca in vse potrebne infrastrukture.

Dodatno
Hiša ima pridobljeno gradbeno dovoljenje za prizidek, s katerim bi povečali vhod in v nadstropju pridobili večjo kopalnico. Hiša ima vgrajen centralni alarm in avtomatski sistem za zalivanje vrta. 

Hiša ima gradbeno in uporabno dovojenje. Vpisana je v ZK in vrisana v kataster stavb. Brez bremen.

Pogoj prodaje: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Za informacije ali termin za ogled se lahko naročite po e pošti: aline@ab-nepremicnine.si

Vabljeni na ogled!

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Gorenjska Bled Bled
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: renoviran
Velikost: 252,00 m²
Parcela: 935,00 m²
Leto izgradnje: 1950
Šifra oglasa: PH1599245999953AB
Aline Belinger

Aline Belinger