Južna Primorska, Izola/Isola

Hiša dvojček

  • Površina

    180 m²

PH1599245999915AB

prodaja

Cena

495.000,00 €

Opis nepremičnine

Ena enota dvojčka, standard pasivne hiše, mirno okolje s pogledom na Triglav in Istrsko krajino,  dve veliki zunanji terasi ter 628m2 zemlje 

Želite živeti v mirnem okolju s pogledom delno na morje in Triglav v hiši zgrajeni po standardih za pasivne hiše?

Na idilični lokaciji na Šaredu poteka prodaja zadnje enote dvojčka zgrajenega do 4 pod. gr. faze po najvišjih gradbenih standardih. 

Sodobna in nizko energetska gradnja ponuja številne kvalitete in hkrati bivanje sredi mirne soseske. S pripadajočim zemljiščem in urejeno sosesko bodo zagotovo navdušili vse tiste, ki iščejo mirno in prijetno bivanjsko okolje. Zagotovljen je visok standard .Gradnja temelji na kvalitetnih materialih ter na energetski učinkovitosti. Predviden je energetski razred A. Kupec lahko zaprosi za subvencijo EKO sklada za nakup pasivne hiše.

Vsaka stanovanjska enota ima predvideni dve parkirni mesti in zelenico.
Stanovanjski dvojček ima dve samostojni stanovanjski enoti s stanovanjsko površino 147,46 m2 in 32,08 m2 terase. V domeni kupca je dokončanje objekta na ključ. V 4. gradbeni fazi je gotovo vse razen: vrat, ploščic, parketa, sanitarne keramike in luči. V tej fazi je cena za polovico dvojčka (eno enoto) 495.000€ vključno z 9,5% DDV. Rok konec oktobra. Za dokončanje pa je možen dogovor z investitorjem.

Razporedite prostorov (dve etaži: P+1)
Posamezna enota ima skupno tlorisno površino v izmeri 179 m2 in obsega naslednje prostore:

  • V pritličju vetrolov, garderobni prostor, utility s tehničnim prostorom, kopalnica in soba. Glavni dnevno bivalni prostori (dnevna soba, kuhinja in jedilnica) so južno orientirani in povezani z zunanjim prostorom. Kuhinja je zasnovana kot centralni del bivalnega prostora z večjo drsno zasteklitvijo in neposrednim stikom z nadkritim zunanjim prostorom oz. zunanjo jedilnico. Svetli bivalni prostori se nadaljujejo v zeleni južni vrt parcele s pogledom na zaščiteno kulturno krajino in naselja (Korte, Padna).
  • V nadstropju enota obsega dve spalnici, kopalnico in garderobno sobo. Obe spalnici imata izhod na široko teraso,.

Opis naselja in infrastrukture
Okolica kjer se nahajajo hiše nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Lokacija je prometno dobro povezana z večjimi mestnimi središči (Izola. Koper, Lucija, Portorož).  Dvojček je le nekaj minut vožnje oddaljen do Lucije (5 km), do Kort (4 km), Izole (6 km) in Kopra (10 km). V neposredni bližini se nahaja avtobusna postaja.. Naselje Šared v bližnji prihodnosti po OPPN bo urbanizirano in sodobno oblikovano naselje z vso potrebno infrastrukturo 

 

Dodatno: 

Cena 495.000 Eur je do 4. podaljšane gr. faze in brez pohištva. Fotografije prikazujejo sosednjo enoto dvojčka, za lažjo predstavitev kako izgleda dokončana enota.

Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Južna Primorska Izola/Isola Šared
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
Stanje: novogradnja
Velikost: 180,00 m²
Parcela: 612,00 m²
Leto izgradnje: 2020
Šifra oglasa: PH1599245999915AB
Aline Belinger

Aline Belinger