Ljubljana, Center

Stanovanje 3-sobno

  • Površina

    96 m²

PS1599246000025AB

prodaja

Cena

475.000,00 €

Opis nepremičnine

Trisobno sodobno meščansko stanovanje, 95,6 m2 v prvem nadstropju  

Na lepi lokaciji na Levstikovem trgu ob Ljubljanici prodamo ekskluzivno stanovanje. V stanovanju se prepletata staro meščanski in sodobni slog. Preproste linije in moderni kosi na eni strani ter staro meščanski slog na drugi ustvarjata ekskluzivno, sodobno, meščansko stanovanje. Prenova je delo znane arhitektke. Zaradi več oken je v prostorih veliko dnevne svetlobe. Stropovi so višine 3,35 m. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju urejenega objekta zgrajenega l.1896.  Med nadstropji so betonske plošče.

Razporeditev

Stanovanje obsega naslednje prostore: hodnik, spalnica I., kopalnica z Wc-jem, spalnica II. s kopalnico, jedilnica in kuhinja v enem, dnevna soba. Pred stanovanjem sta dve shrambi. Stanovanju pripada tudi klet. Pred stanovanjem in shrambami je izhod na balkon, ki je v solastnini.

Oprema in prenova
Stanovanje je opremljeno po meri. Vhodna vrata so protivlomna.  

Stanovanje je bilo l.2016 kompletno prenovljeno (talne obloge, okna, menjane elektro in vodovodne inštalacije, novi kopalnici, nova kuhinja, radiatorji višjega cenovnega razreda, nova plinska peč in pohištvo. Objekt, v katerem se stanovanje nahaja ima novo streho in fasado (l. 2001).

Parkiranje
Parkiranje za stanovalce je možno z mestno dovolilnico za stebrički.  

Priključki
Internet  
Ogrevanje – centralno/ plinsko  

Lokacija in infrastruktura
Objekt se nahaja na odlični lokaciji z vso potrebno infrastrukturo. V neposredni bližini se nahajajo, pekarna, lekarna, tržnica, vrtec, šola, LPP; trgovina, Križanke, itd.. V okolici se nahajajo številne rekreativne površine (sprehajalne poti ob Ljubljanici in pot na Grad).

Dodatno
Vpisano v ZK.

Kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti.

Vabljeni na ogled

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Center Stara Ljubljana
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
Stanje: renoviran
Velikost: 95,60 m²
Leto izgradnje: 1896
Šifra oglasa: PS1599246000025AB
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Aline Belinger

Aline Belinger